Inrichting

STORAGE UP


Telescopische en vaste lade met scharnierende zijdeur.


STORAGE PLUS


Trays met aluminium verdelers.

STORAGE EASY


Het kan in beide richtingen worden gebruikt als een ondersteuningsoppervlak of als een deksel. Het maakt de module verder sterker.


DRAWER S5


Volledig uittrekbare lades met een 50 Kg. Eenvoudige en intuïtieve opening met één hand met handgreepbediende veiligheidsstop voor openen en sluiten. Breed scala aan scheidingsmogelijkheden van de laden door middel van kunststof of metalen accessoires.


CASE PLUS


Uittrekbare planken voor één of twee gereedschapskoffers met de mogelijkheid om gereedschapskoffers met verschillende hoogtes te introduceren


DOOR TOP


Hefdeuren met geassisteerde opening.


DOOR EASY


Draaideuren met vloerbeslag of legbordbeslag. Eenvoudig en intuïtief openen met één handgreep.


FRAME TOP


Verdeler, ook geschikt voor een verdere stabilisatie van de rekken.


WORK TOP


Hefbankschroefbanken met vloersteun. Mogelijkheid om de werkbank in hoogte te verstellen.


WORK LOOK


Geperforeerde wand waar je diverse accessoires kunt plaatsen, zoals bijvoorbeeld transparante organizer boxen, zoals weergegeven op de foto.


PRACTIBOX


Practibox-containers in transparant plastic met opening aan de voorkant en beschermkap.


ATHENA EASY


Kofferhouder voor Athena-dozen.


STORAGE TOP


Bovenblad met aluminium scheidingswand.

STORAGE WINDOW


Trays met aluminium verdelers.

STORAGE VAN


Plank met 100 mm hoge achterbescherming en 25 mm frontaal profiel.


DRAWER S4


Volledig uittrekbare lades met een 40 Kg. Elementen geconstrueerd met een zeer resistent en dragend buissysteem. Ergonomische kunststof handgrepen met mogelijke sleutelvergrendeling op aanvraag.


CASE EASY


Vaste gereedschapskofferhouder voor één of twee koffers.


DOOR PLUS


Hefdeuren met geassisteerde opening.


ROLL PLUS


Opbergvak met rolluiksluiting.


FRAME EASY


Dwarsbalk voor de opslag van goederen aan de achterkant van het stellingsysteem. Samen met de kofferhouder met verstelbare riemen kan de stang worden gebruikt om de goederen in de laadruimte te verankeren.


WORK EASY


Uittrekbare 37 mm dikke meerlaagse beukenhouten bankschroef.


WORK WOOD


25 mm dikke meerlaagse beukenhouten werkbladen.


PROTECTION TOP


Bescherming aan de achterzijde.


SIDE FRAME


De stellingkasten voor bestelwagens van QUSTOM brengen een revolutie teweeg in de ruimte in bedrijfsvoertuigen. De planning van modules met ladeopening naar de zijdeuren maakt het mogelijk om de apparatuur in de laden direct vanaf de buitenkant van het voertuig te hanteren en elimineert tijdverspillende activiteiten, zoals het op en neer gaan in de bestelwagen.


Opklapbaar rek

Met jarenlange ervaring en deskundigheid in de industrie, bieden wij hoogwaardige oplossingen voor het optimaliseren van opbergruimte in bestelwagens. Onze opklapbare rekken zijn speciaal ontworpen om flexibel te zijn, waardoor u gemakkelijk toegang krijgt tot uw gereedschap en materialen. Met duurzame constructie en gebruiksvriendelijk ontwerp zijn onze opklapbare rekken de ideale keuze voor klanten die behoefte hebben aan efficiënte opbergruimte in hun bestelwagens.


Met ons opklapbare rek creëert u moeiteloos extra ruimte in uw bestelwagen, terwijl u toch alle benodigdheden georganiseerd houdt. Onze opklapbare rekken zijn ook voorzien van stevige bevestigingen, zodat ze veilig op hun plaats blijven tijdens het rijden. Of u nu een aannemer, loodgieter, elektricien of een ander soort vakman bent, ons opklapbare rek is de perfecte aanvulling op uw bestelwagen voor een optimale organisatie en efficiëntie.

Veilig, praktisch & uniek!


Volledige of gedeeltelijke sluiting van de planken maakt het ook mogelijk om volumineuze goederen op europallets te vervoeren. De capaciteit van elke plank is 80 kg en dit kan worden verhoogd tot 120 kg met behulp van speciale staanders.